Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2006

#4 - Το Χαϊδάρι και ο Πολύδωρας

Τελικά και παρ’ όλες τις φιλότιμες και συχνές παραιτήσεις του Πολύδωρου υπουργού, οι μπάτσοι πήραν τα δύο από τα τρία. Οπότε η απορία παραμένει, αποδόθηκε δικαιοσύνη:

Και αυτομάτως ήρθαν οι δικαστικοί να δώσουν την απάντηση, αυτοδωρήθηκαν το τρίτο το μακρύτερο, βοήθεια τους. Βέβαια σύσσωμη η πολιτεία αντέδρασε. Και το υπουργείο εσωτερικών ακολουθώντας το ιστορικό παράδειγμα από το ένδοξο παρελθόν του υπουργείου εξωτερικών ...ελληνοποίησε καμιά διακοσαριά χιλιάδες.

Έτσι το κράτος βρήκε λύση στο θέμα, είμαι ελληναράς και βιάζω δεκαπεντάχρονες μετανάστριες, τώρα θα λένε είμαι ελληναράς και βιάζω ελληνοπούλες οπότε τέλος στα κρούσματα ρατσισμού και η Εύβοια μπορεί να κοιμηθεί από την δεξιά της πλευρά χωρίς να ροχαλίζει και να μας ενοχλεί όλους – τη συνείδηση ήθελα να πω αλλά που τέτοιες πολυτέλειες.

Οι καθηγητές πάλι καταλαβαίνοντας ότι χάσανε τον κόσμο που τόσο τους υποστήριξε στη απεργία τους να τσεπώσουν κάτι παραπάνω μιας και παίρνουν μόνο τα διπλάσια από έναν ιδιωτικό υπάλληλο που δουλεύει επτά ήμερες τη βδομάδα, δώδεκα μήνες το χρόνο και δεν έχει δεκάρα να πάει διακοπές, αυτοί λοιπόν οι καθηγητούλιδες αποφάσισαν όπως ακριβώς αποβάλανε βιαστές και βιασμένη γιατί δεν ...αντιστάθηκε σε τρεις μαντράχαλους αλλά απλά ούρλιαζε και ζήταγε βοήθεια από τους συμμαθητές της που δυστυχώς ήταν πολύ απασχολημένοι να την βιντεοσκοπούν, αποφάσισαν να αποσύρουν τις αποβολές μέχρι νεοτέρας. Τώρα ποια είναι αυτή η νεοτέρα ...μυστήριο. Πιθανώς να περίμεναν να την σκοτώσουν και να την κόψουν κομματάκια για να τους τιμωρήσουν. Πως λέγαμε παλαιότερα αυτή και τα μυστήρια, κάπως έτσι.

Άλλο ατέλειωτο μυστήριο είναι τι θα γίνει με τον προπονητή του ολυμπιακού. Θα μείνει η θα φύγει; Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται, που να βρει τώρα χρόνο να ασχολείται με βιαστές ΑΣΕ που έχασε η ΑΕΚ από μια ομάδα με δεκατρείς φοιτητές. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Μα γίνεται ένας ποδοσφαιριστής να είναι και φοιτητής; Γι αυτό το Χαϊδάρι είναι στη δεύτερη κατηγορία, αυτοί ελεούν να μάθουν γράμματα και πως θα γίνεις ρε φίλε Καστίγιο αν μάθεις γράμματα; Πως θα σε δει ο Ραχαγκελ; Στο πανεπιστήμιο θα σε ψάχνει;

Αλήθεια τι ομάδα είναι ο Πολύδωρας;

Στη φωτο, άξιο τεκνό του Πολύδωρα βγάζει τα λεφτά με τον ιδρώτα του ποδιού του!!!

5 σχόλια:

phivos είπε...

Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά,
ήταν τα λόγια του ληστή...

Θυμάσαι ένα πράμα που κυκλοφορούσε πριν χρόνια, πράσινο γλοιώδες, έμοιαζε λίγο με ζελέ και τοπιανες και σού χυνόταν μέσα απ'τα δάχτυλα; Ξέρεις πιο λέω, ε; Δεν θυμάμαι, μάλλον δεν ξέρω καν πώς το έλεγαν.

Τη συνέχεια την κατάλαβες...

Μακριά!

Derek είπε...

και που να σου πω που πήρε διορισμό το αδερφάκι μου!!!

ovi είπε...

phivos

χα, χα!!! Μάλλον έχεις δίκιο αλλλά καποιες ιστορίες τωρα τελευταία με έχουν ενοχλήσει υπερβολικά. Δεν ξέρω τι να πώ! Ισωε να κάνω λάθος που ασχολούμαι!!!

derek

Συγχαρήκια στο αδελφάκι σου!!!

Derek είπε...

συγχαρήκια είσαι σίγουρος?

στα ΜΑΤ μου το έστειλαν το βλαμμένο!!!


ένα μήνα τώρα από τότε που ορκίστηκε και παρουσιάστηκε τους έχουν κλεισμένους 8 ώρες την ημέρα στην σχολή αξιωματικών στο Γουδί και τους ετοιμάζουν για το πολυτεχνείο!

ovi είπε...

derek

Nα πω οτι τον ...λυπάμαι;

reactor

Εδώ κολάει το ...δυστυχώς το κάνει κι αυτό!!!