Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

Έφαγαν, έφαγαν και τρώνε



Δεν ξέρω αν η επιλογή της Συγγρού για κεντρικά γραφεία ήταν συνειδητή στη ΝΔ, αλλά σίγουρα ιδεολογικά και πολιτικά, τα έχουν κάνει της Συγγρού. Παράλληλα και δεν ξέρω αν είναι μόνος του ο Σαμαράς αλλά και οι συμβουλές Λαζαρίδη, Βορίδη και Κρανιδιώτη, αλλά τώρα πια δεν περιορίζονται στο να συρρικνώνουν τη δεξιά – πρόβλημα τους θα ήταν – αλλά φροντίζουν να συρρικνώνουν και όλη την Ελλάδα συνεχίζοντας τη πολιτική του εμφυλιοπολεμικού διχασμού.

Ο πιο διεφθαρμένος πρωθυπουργός στη νεότερη ελληνική ιστορία, ο άνθρωπος που ξεπούλησε από την Αγροτική μέχρι το ελληνικό στο κύκλο του των γνωστών νταβατζήδων, θα κριθεί από την ιστορία όπως του αρμόζει, αλλά αυτή η αναμόχλευση παθών που είχαν συνοδευτεί με θανάτους, εξορίες και κυνηγητό η καταστροφή ανθρώπων και οικογενειών είναι ασυγχώρητο.

Κάθε του επέμβαση, κάθε του ομιλία είναι δηλητήριο για την Ελλάδα σαν σύνολο κι όχι για τους αντιπάλους του και το κάνει γιατί κάποιοι του πήραν το παιχνίδι. Γιατί σαν παιχνίδι είδε την πρωθυπουργία. Σαν παιχνίδι να ολοκληρώσει τα παιδικά του όνειρα και να φάει. Γιατί έφαγε το κάθαρμα, απλά δεν έχει πιαστεί ακόμα. Κι’ αυτός και ο κύκλος του έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε εξυπηρετώντας τους νταβατζήδες καθημερινά ακόμα και μέσα στη Βουλή, απλά δεν έχουν πιαστεί ακόμα.

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν αποδείξεις. Ακόμα κι ο Άκης, διαψεύσεις, χλευασμούς, μαύρο μελάνι, λάσπη και μηνύσεις μοίραζε παντού γύρω του μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν αποδείξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: