Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Η μπιζουτιέρα Μητσοτάκη



Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητάει από τη ΝΔ να αλλάξει σελίδα. Αλλά πως εννοεί η Ντορίτσα αυτή την αλλαγή σελίδας; Με τον αδερφό της να αναλαμβάνει την ηγεσία της ΝΔ, με τον εαυτό της σαν αρχηγό ή με τον γιο της που προωθούν όλοι οι γνωστοί νταβατζήδες της ΝΔ;

Κώστας Μπακογιάννης. Άλλο ένα κόσμημα στη μπιζουτιέρα της οικογένειας Μητσοτάκη. Εντάξει είναι λίγο πιο έξυπνος από τον Κυριάκο – δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια γι’ αυτό - αλλά εκπαιδευμένο λαμόγιο από τα λίγα που ήδη έχουν ακουστεί από την περίοδο δημαρχίας του στο Καρπενήσι. Ήδη ακούγονται ιστορίες επιπέδου Πασχάλη – πατέρα κάποιος χτυπάει την πόρτα – και κάτι μηνύσεις έχουν πέσει.

Για τον Κυριάκο τι να πεις. Άσε θα τα πει όλα η Siemens όταν έρθει η ώρα. Κάτι μεταξύ πολιτισμένου Άδωνι, Σαμαρά με ολίγη από Σταμάτη. Ακόμα κι η οικογένεια του τον φτύνει και αυτός είναι σίγουρος ότι ψιχαλίζει μέσα στη κουζίνα του σπιτιού του.

Το Ντοράκι τραγικό. Κάθε φορά που είναι μέσα στο κόμμα κάνει αντιπολίτευση και μόλις βγει απ’ έξω γλύφει θεούς και δαίμονες για να την ξαναβάλουν μέσα. Το όνειρο της ήταν να γίνει υπεράνω Αγγελοπούλου. Ιδεολογία βαράτε με κι ας κλαίω, όπου φυσάει ο άνεμος και ανεξάρτητη εξαρτημένη, εξαρτάται από το ποιος τα ακουμπάει. Σήμερα Ολυμπιακός αύριο ΑΕΚ! Ούτε κι η ίδια ξέρει τι θέλει. Και πρόεδρος θέλει να είναι και μέλος να είναι κι από πάνω κι από κάτω και γενικά να περνάει καλά και να την δοξάζουν. 

Αλλά πάνω από όλα εναντίων της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: