Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Το τσίρκο των ΟΥΚ



Έχω βαρεθεί να διαβάζω τι ίδιες μλκιες όλη την ώρα. Λοιπόν τα περίφημα επίλεκτα σώματα (που κάνουν και black operations) όπως οι Αμερικάνοι Seals και οι Εγγλέζοι SAS μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν «υπήρχαν» καν όχι να κάνουν και παρελάσεις. Κυβερνήσεις αναγκάστηκαν να τα αναγνωρίσουν γιατί κόντευαν να γίνουν θέμα σε θεωρίες συνωμοσιών και κοινοβούλια αρχίσαν να ζητούν αναφορά για τα μυστικά κονδύλια και τις συχνά αντισυνταγματικές πράξεις τους.

Αλλά συνεχίζουν να είναι μυστικά τα ονόματα τους, τα πρόσωπα τους, τα στρατόπεδα τους και πάνω από όλα ΔΕΝ κάνουν παρελάσεις. Τώρα η Ελλάδα είναι τσίρκο και τα περίφημα ΟΥΚ όχι απλά κάνουν παρελάσεις αλλά τραγουδάνε κι όλας. Και τι τραγούδια, τέτοια που να τους κάνουν εξώφυλλο σε κάθε κωλοφυλλάδα.

Και γιατί μας κάνει εντύπωση το ύφος και ήθος των τραγουδιών, ο ελληνικός στρατός και ειδικά τα επίλεκτα τμήματα δεν ήταν πάντα ο προθάλαμος ναζιστών και φασιστών; Δείτε ποιοι καμαρώνουν για την υπηρεσία τους σε αυτά τα τμήματα. Μήπως έγινε ποτέ η περίφημη κάθαρση στο στρατό και την αστυνομία για να γίνει στα επίλεκτα τμήματα;

Η Χρυσή Αυγή και τα άλλα ναζιστικά μορφώματα η νοσταλγοί της δικτατορίας είναι γεμάτα με αποφοίτους των ειδικών δυνάμεων. Και σιγά μη τους ενδιαφέρει η υπεράσπιση της Ελλάδας. Αυτοί θα ένιωθαν δικαιωμένοι αν σκότωναν μετανάστες και αριστερούς. Και μη ξεχνάμε οτι γι αυτα τα παράσιτα ακόμα και ο Καραμνλής ήταν αριστερός.

Αυτά τα βδελυρά παράσιτα, ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης, όταν τους κάλεσε το δικαστήριο το πρώτο που είπαν είναι ότι είχαν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις. Νιώθουν περήφανοι γι’ αυτό, το θεωρούν δικαιωματικά κομμάτι τους.

Ποιος άλλος θα θεωρούσε περήφανος για συμμετοχή σε αυτό το φασιστοειδές τσίρκο και τα τραγουδάκια τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: