Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Σύγκρουση αρχηγών νάνων



Το γράφουν λες και πρόκειται για σύγκρουση τιτάνων. Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου με βάθος Φλωράκης και Κύρκος. Τα διαβάζεις και δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις η να γελάσεις. Μωρέ καλά το έγραψε κάποιος, σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν.

Υπό αμφισβήτηση και με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που οδηγούν σε παρενθετικές παραισθήσεις ο Σαμαράς. Ο ποταμάκης να περιμένει να αδειάσει θέση για να την αρπάξει και στο μεταξύ μετά από κάτι ΕΡΤικά χαστουκάκια έχει λουφάξει. Ο Βενιζέλος αφήνει ένα κόμμα που μάλλον δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή και ο Κουτσούμπας στο δικό του χωρόχρονο.

Τι ξέμεινε; Α, οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής και μάλιστα τώρα που βγήκαν από το κελί τα αρχι-παράσιτα θα κάνουν έντονη τη παρουσία τους στη Βουλή. Έτσι για το σόου.

Και ο Τσίπρας μόνος του. Μόνος του όχι γιατί ξέρει τι του γίνεται, μετά από τόσο χαμό που έχει γίνει γύρω του, τον πόλεμο από το βαθύ κράτος και τους συνεταίρους, από σύμμαχους και φίλους, αλλά ακόμα και ο Τσίπρας φαίνεται ψηλός μπροστά σε αυτό το τσίρκο.

Μωρέ οι πέντε νάνοι και ο Τσίπρας είναι αυτό και με όλα τα καλσόν σκισμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: