Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015

Η αρπαχτή του Αντωνάκη



Δηλαδή τι θέλει να μας πει τώρα το Tvxs, ότι ο Σαμαράς και η ΝΔ έκαναν ρουσφέτια. Ελπίζω να μην πιστεύουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική κι αυτοί; Εδώ όταν ο Αντωνάκης ήταν υπουργός πολιτισμού όλη η Ελλάδα γέμισε φύλακες μουσείων κι ας μην υπήρχαν μουσεία. Θα τα …έφτιαχνε!

Τώρα ανακαλύψαμε ότι ο Σαμαράς ήταν διεφθαρμένος; Όταν ήταν υπουργός εξωτερικών η υπουργός οικονομίας ήταν άγιος και περίμενε να γίνει πρωθυπουργός για να ξεσκιστεί;

Στα σοβαρά τώρα, το ρεπορτάζ του Tvxs (θα το βρείτε ΕΔΩ) απλά επιβεβαιώνει με έγγραφα και ενυπόγραφα στοιχεία πια, κάτι που το ξέραμε όλοι μας. Ο Σαμαράς ανέβηκε στην εξουσία με συγκεκριμένη αποστολή, να αρπάξει αυτός και η ομάδα του στη ΝΔ όσα τους είχε στερήσει ο άλλος αρπάχτρας του δημοσίου, το ΠΑΣΟΚ, για είκοσι χρόνια.

Και επειδή ήξεραν ότι έχουν ημερομηνία λέξεως, έκαναν την αρπαχτή όσο πιο γρήγορα και άτσαλα μπορούσαν. Αλλά αυτό δείχνει παράλληλα και την αλαζονεία τους. Δείχνει πόσο αδιαφόρησαν για νόμους και ηθική ακόμα και την περίπτωση να πιαστούν μιας και μέσα στους υποστηρικτές τους νταβατζήδες συμπεριλαμβάνονται και πολλά από τα «αποκαλυπτικά» ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: