Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

Ο Βορίδης του συνταγματικού τόξου



Ο Βορίδης σε υπεργολαβία τη λάσπη με κουβαλητή τον Άδωνι και τροχοφόρο τη Χρήστου Λαδά; Όσοι έχουν μνήμη ξέρουν σε τι αναφέρομαι. Αποστασίες και κινήματα, προβοκάτσιες και χαφιεδισμοί, όλα ξεκινήσαν από την Χρήστου Λαδά πριν τη δικτατορικά και έστησαν το σκηνικό για να πετύχουν οι προδότες της ελληνικής δημοκρατίας.

Ο καθένας στο ρόλο του κι ο Βορίδης στις προβοκάτσιες του! Και ο Βορίδης μπορεί να ήταν μικρός τότε (μιλάμε για 1965-67) και να μην έχει προσωπικές αναμνήσεις αλλά «δάσκαλοι» όπως ο Γεωργαλάς φρόντισαν να τον εκπαιδεύσουν στο πως γίνεται μια καλή προβοκάτσια με λάσπη και βρώμα. Και σαν καλός μαθητής, δεν ξέχασε τίποτα, ούτε καν τη λεπτομέρεια της Χρήστου Λαδά.

Αλλά μιας και μιλάμε για Βορίδη, πότε αλήθεια θα αποτάξει ο Μάκης τις εκτός συνταγματικού τόξου σχέσεις του και πράξεις του; Ο υπαρχηγός του προδότη ανθέλληνα δικτάτορα Παπαδοπούλου και φωτογραφημένος τρομοκράτης με το τσεκούρι; Ή η ΝΔ αρέσκεται να φιλοξενεί στις τάξεις της τέως τρομοκράτες, ενεργά εκτός του συνταγματικού τόξου μέλη, φερέφωνα καταδικασμένων προδοτών και μάλιστα να τους κάνει και υπουργούς ή καλύτερα κοινοβουλευτικούς αντιπροσώπους της;

Δεν υπάρχουν σχόλια: