Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

Το συγκρότημα Σόϊμπλε και ο Κατρούγκαλος



Το συγκρότημα «Σόϊμπλε» - τέως συγκρότημα Λαμπράκη - με μακρά ιστορία στη προβοκάτσια και τη λασπολογία (τότε που χτιζόταν η αποστασία και η δικτατορία, λεγόταν συγκρότημα Χρήστου Λαδά από το δρόμο που ήταν τα κεντρικά γραφεία του συγκροτήματος) συνεχίζει ακούραστα και στον 21ο αιώνα το ευαγές έργο του με τελευταίο θύμα τον Κατρούγκαλο.

Τώρα η κατηγορία ότι έπαιρνε προμήθεια μέσω δικηγορικού γραφείου που συνεργαζόντανε στο παρελθόν, για την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων, είναι τόσο ηλίθια ώστε με ένα τελείως Γκεμπελικό τρόπο να γίνεται πιστευτή. Επειδή ακριβώς είναι τόσο ηλίθια. Αλλά πες κάτι θα μείνει και η υπόγεια φθορά μιας κυβέρνησης που είναι στο δεύτερο μήνα της συνεχίζεται για να επιστρέψει ο άνθρωπος της Πειραιώς, του συγκροτήματος Σόϊμπλε και των διοδίων και να ζήσουν αυτοί καλά και αυτοί καλύτερα.

Το πιο τραγικό όμως στην όλη ιστορία είναι ότι η ελληνική πολιτική ζωή έχει περάσει σε τέτοια κατάσταση απαξίωσης ώστε ακόμα και αυτή η ηλίθια λασπολογία να σε κάνει να σκέφτεσαι, ρε μπας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: