Τετάρτη, Απριλίου 03, 2024

Συνένοχος στη γυναικοκτονία

This image has an empty alt attribute; its file name is 002.png

Άλλη μια γυναικοκτονία στην Ελλάδα και αυτή τη φορά μπροστά σε αστυνομικό τμήμα και με τον ΜΠΑΤΣΟ – ναι μπάτσο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και σε όποιον αρέσει – να παρακολουθεί αμέτοχος.

Και αφήνοντας στην άκρη τις τουλάχιστον ηλίθιες δικαιολογίες απο μέρους μιας κυβέρνησης συνηθισμένης στο να καλύπτει δολοφόνους,η επομένη κίνηση ενός κράτους που σέβεται τους νόμους του, δεν θα έπρεπε να ειναι η έρευνα αυτού του μπάτσου; Και όχι μονο η έρευνα αλλά και η αναγγελία κατηγορητηρίου γιατί με την απραξία – σε άμεση παράβαση του καθήκοντός του – ειναι συνένοχος στη δολοφονία εν ψυχρώ.

Αυτά όμως σε ένα κράτος που διοικείται απο μια δημοκρατική κυβέρνηση και όχι με μια κυβέρνηση που φτιάχνει νόμους και διατάξεις, μονταζιέρες και προπαγάνδα μέσω καλοπληρωμένων και ξεπουλημένων ΜΜΕ για να καλύψει έναν Καραμανλή απο κατηγορίες αμελείας που οδήγησαν στην τραγική δολοφονία – ναι, δολοφονία - πενήντα επτά αθώων.

*****************

Ο διαδικτυακά αναλφάβητος και οριακά ηλίθιος, ειδικός στο διαδίκτυο πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης, δήλωσε σχετικά με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Έβγαζε προς τα έξω (στα κοινωνικά δίκτυα) ότι περνάει καλά και αυτό ενόχλησε τον δολοφόνο!

Και ηταν καλεσμένος σε πανελλήνια μεταδόσιμη τηλεοπτική εκπομπή εκπροσωπώντας και εκφράζοντας τους Έλληνες ΜΠΑΤΣΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: