Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2023

Kυρία Αχτσιόγλου (όχι Έφη)

Είχα καιρό να διαβάσω νέα και μετά από ένα δίωρο ανάγνωσης θα μου επιτρέψετε να ...θυμώσω ...λίγο!

Κυρία Αχτσιόγλου (όχι Έφη, μην παραγνωριστούμε και με πείτε και σεξιστή)
σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τις δηλώσεις σας, την στάση σας, την γενικότερη στάση των συνεργατών, φίλων, οπαδών σας και βασικά υποστηριχτών σας (από όλο το πολιτικό φάσμα και μιντιακό χάσμα!!!):
 
1ο Με κάνατε να δω με ιδιαίτερη συμπάθεια έναν άνθρωπο για τον οποίο ξέρω πολύ λίγα, εκτός των όσων διαβάζω. Ότι δηλαδή ειναι ουρανοκατέβατος, αμερικανάκι, άσχετος, φλώρος, ακάλτσωτος, λίγο έτσι και πολύ αλλιώς και με γιαγιά αγνώστου ταυτότητος. 
 
2ο Με κάνατε να αναγνωρίσω για μια ακόμα φορά ότι στην Ελλαδα η Δημοκρατία περιορίζεται σε αναφορές βιβλίων για την Χρυσή Εποχή του Περικλή. Στην σημερινή Ελλάδα η δημοκρατία -που εξ ορισμού συμπεριλαμβάνει την μηδενική ανοχή σε προκαταλήψεις, διακρίσεις, ρατσισμό, εθνικισμό, ομοφοβία, κυρίως σεβασμό στον συνάνθρωπο και πολλά άλλα, είναι άντε να γράψουμε καμιά μαλακία στο φατσοβιβλίο για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθουν τα σουβλάκια και ν’ αρχίσει ο Σασμός η το Bachelor. 
 
3ο Με κάνατε για άλλη μια φορά να νιώσω δικαιωμένος που έφυγα απο την Ελλαδα του ντεμέκ, της λαμογιάς, της αρπαχτής, της κουτοπόνηρης ρεμούλας, του να σκοτώσεις τη κατσίκα του γείτονα και του ΄ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε’! 
 
4ο Σε συνδυασμό όλων των παραπάνω, κυρία Αχτσιόγλου (όχι Έφη), πρωταγωνιστείτε στο να δίνετε τη χαριστική βολή στην όποια ελπίδα είχα – εγώ - για αριστερά στην Ελλαδα και παράλληλα πριμοδοτείτε το κόμμα του... Τσοχατζόπουλου.
Η φθορά των ελπίδων μου είχε αρχίσει πολύ καιρό νωρίτερα. Αυτό για να μην παρεξηγούμαι. 
 
5ο Τέλος και αυτό το λέω με πολύ πίκρα, αν η στάση σας -συν τη στάση συνεργατών, φίλων, οπαδών σας και βασικά υποστηριχτών σας (από όλο το πολιτικό φάσμα και ΜΜΕ χάσμα!!!), ορίζουν την αριστερά στην Ελλάδα, τότε δυο τα συμπεράσματα:
α. Αυτό το 3% που σας τάζουν οι αντίπαλοί σας, ίσως και να σας αρμόζει.
β. Το κόμμα ειναι ένα (και ο νοών νοείτω)
 
- Αδιάφορα ποιος θα νικήσει την Κυριακή, ειναι η στάση της Αχτσιόγλου (όχι Έφη) που δυστυχως θα σηματοδοτήσει και εν μέρη θα ορίσει την γενικότερη κατάσταση της Ελληνικής “αριστεράς” στο άμεσο ή απώτερο μέλλον!
 
- Είναι πολλά τα θέματα που με θυμώσαν αλλά αυτό κουβαλάει και μια έντονη τη δόση προσωπικής απογοήτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: