Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2023

Ευθύνες Τόνι Σαμαρά & Κούλη Μητσοτάκη

Διαβάζω για τις τρομακτικές και προσωπικές ευθύνες του Τόνι Σαμαρά για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή το 2012 και την επανάληψη το 2023 με τις και προσωπικές ευθύνες του Κούλη Μητσοτάκη για την είσοδο των κλώνων (πληθυντικός) της Χρυσής Αυγής στη σημερινή Βουλή.

Και έχουν απόλυτο δίκιο όσοι τα γράφουν και οι ευθύνες και των δυο ειναι πολύ βαριές και μακάρι η ιστορία να τους τις χρεώσει ανάλογα, ΑΛΛΑ μια ψήφο ο Σαμαράς κι άλλη μια ο Κούλης, οι υπόλοιπες 241.625 που πήγαν στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, οι 231.317 του Βελόπουλου, οι 192.088 της ΝΙΚΗ,

ΣΥΝΟΛΟ 665.030 ΨΗΦΟΙ, που;

Πάντα εδώ ήταν και είναι και εμείς απλά στρουθοκαμηλίζουμε ΠΑΛΙ πίσω απο τους Σαμαρά και Μητσοτάκη λες και δεν υπάρχουν/υπήρχαν πάντα γύρω μας, λες και δεν ειναι γείτονές μας, συνάδερφοί μας, φίλοι μας και οικογένειά μας. Λες κι αν κατηγορήσουμε τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη θα κρύψουμε την μπόχα του φασισμού που κουκουλώνουμε τόσα χρόνια ακόμα και μέσα στο σπίτι μας!

Τώρα ετοιμαστείτε για να ζήσετε το φασισμό παντού γύρω σας γιατί
αν η Χρυσή Αυγή το 2012 είχε 21 βουλευτές
οι κλώνοι
της Χρυσής Αυγής στη σημερινή Βουλή έχουν 34 βουλευτές
και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Βάλτε σε αυτούς και τους ιμιτασιόν/ντεμέκ χρυσαυγήτες της ΝΔ και τότε θα καταλάβετε γιατί οι πολιτικοί που εκλέγουμε ειναι καθρέφτης μας και δεν ειναι η μεταπολίτευση που απέτυχε αλλά ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ που τόσο αρέσκεται να αναφέρει συχνά ο Τόνι Σαμαράς. 

ΥΓ Απλή 'προειδοποίηση', αν ο Κασιδιάρης τους ενώσει γίνονται τρίτο κόμμα στην Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ των 32 βουλευτών 4ο!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: