Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2017

Ο adolfos Notis και η ανύπαρκτη Φαιή ουσία



Καλεσμένος σε βραδινό κωλοχανάδικο της ελληνικής τηλεόρασης ο adolfos Notis έκανε τις συνηθισμένες του δηλώσεις με εξωγήινους, Χρυσαυγήτες, αγκυλωτούς σταυρούς και άλλες notimalakies όπως μας έχει συνηθίσει. Του έχει μείνει από τότε που …μα τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!

Απόσπασμα της συνέντευξης αυτής λοιπόν προβλήθηκε και στην εκπομπή «Τα πρωινά Σκόρδα» με αποτέλεσμα το πάνελ αλλά και η παρουσιάστρια να εκφράσουν την ένστασή τους στα λεγόμενα του τραγουδιστή.

«Σοκ! Έμφραγμα!» έκραξαν οι καρακάξες μετά …την παρατεταμένη σιωπή που επικράτησε στο Πρωινό, με τους συνεργάτες της εκπομπής να έχουν μείνει άφωνοι! Αυτά κατά λέξη από εμετικό έντυπο αθλητικής ιδιοκτησίας. Τον λόγο αρχικά πήρε ο Κώστας ο οποίος είπε: «Όταν ένας άνθρωπος λέει σε τόση λίγη ώρα τόσες πολλές φορές τη λέξη «επιβάλλεται», φαίνεται πόσο φασίστας είσαι μόνο και μόνο από αυτό. Είναι τόσο φασιστικό να λες επιβάλλεται».

Έξαλλη εμφανίστηκε και η Κλεοπάτρα λέγοντας: «Συγγνώμη Νότη Σφακιανάκη, αλλά οι αντιστασιακοί σε αυτόν τον τόπο εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός».

Η αστέρω της εκπομπής, η ανύπαρκτη Φαιά τοποθετήθηκε στο τέλος.

Τώρα πια είναι γεγονός, χάρις στον adolfos Notis  Τα πρωινά σκόρδα …πολιτικοποιήθηκαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: