Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Βαστάτε με τη ρήξη σύντροφοι



Από την άλλη έχω αρχίσει να βαριέμαι όλα αυτά τα χτυπήματα από …αριστερά. Σύντροφοι αν θέλατε αριστερά, ας είχατε κάνει κι ένα πλάνο αριστερό. Όχι και την πίττα γεμάτη και το σκύλο χορτάτο. Και τα δύο δεν γίνεται.

Δεν μπορείς να μου λες κάθε τρεις και λίγο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και ταυτόχρονα να μου τονίζεις ότι η εντολή του λαού ήταν μέσα στο ευρώ. Ο λαός σας ζήτησε πρώτα να βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει με το χρέος αφού τον πείσατε ότι περισσότερο από το 70% ήταν παράνομο και αποτέλεσμα τοκογλυφίας και μετά να τους το τρίψετε στα μούτρα με όποιες επιπτώσεις.

Τώρα αυτές οι εξεταστικές επιτροπές για το χρέος, μου θυμίζουν ανάλογες για τα αμυντικά που κοντέψαν να αθωώσουν τον Τσοχατζόπουλο και ποιο πριν άλλες που καθαρίσανε δολοφόνους σαν σταγονίδια. Αν θέλετε αποτελέσματα καλέστε από Καραμανλή, Σημίτη μέχρι Σαμαρά και βάλτε τους κάτω από ανακριτικό προβολέα με την απειλή φυλάκισης για να μάθετε την αλήθεια. Αλλά πώς να γίνει αυτό, όταν ο ένας καλύπτει τον άλλο όταν ξέρουν ότι αν πουν την αλήθεια θα κάνουν παρέα με τον Τσοχατζόπουλο;

Κι ας κοπεί το παραμύθι, υπάρχουν λύσεις και αν χρειαστεί θα έρθουμε σε ρήξη. Σε ρήξη δεν ερχόσαστε με κανέναν γιατί αν ήταν θα το είχατε ήδη κάνει. Και ο Βενιζέλος κυκλοφορεί ελεύθερος και στο Μπομπολαμάγαζο τρέχετε να δώσετε συνεντεύξεις και τον Καραμανλή γλείφετε.

Όσο για τους ευρωπαίους αυτά που παίρνετε είναι αυτά που θα μπορούσε να έχει πάρει και ο Σαμαράς αν είχε κάνει και την πιο απλή προσπάθεια να διαπραγματευτεί. Απλά αυτός δεν έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: