Σάββατο, Απριλίου 18, 2015

Το καραφασισταριό της «Δημοκρατίας»



Υπάρχει μια κωλοεφημερίδα με το παραπλανητικό όνομα, «Δημοκρατία». Αυτή η κωλοφυλλάδα λοιπόν αποφάσισε απόλυτα «δημοκρατικά» την μέρα μνήμης και ντροπής για την Ελλάδα. Τη μέρα που μια ομαδούλα προδοτών αξιωματικών του Ελληνικού στρατού, με μυαλό Εφιάλτη και τη βοήθεια γεφυροποιών πολιτικών (από αυτούς που εκπαίδευσαν τον ΑντωνΆκη) να δολοφονήσουν τη δημοκρατία, να κυκλοφορήσει CD δώρο με ηχογράφηση το σκουπίδι που εκφώνησε ο ψυχασθενής αρχηγός των προδοτών στο δικαστήριο σαν «απολογία».

Σαν να έβγαζε Βρετανική, Γερμανική ή Γαλλική εφημερίδα την απολογία του κάθε παιδεραστή και το διαφήμιζε και σαν συλλεκτικό κομμάτι.

Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι καθάρματα; Πόσο θρασείς έχουν γίνει όλα αυτά τα φασισταριά που κάλυπτε και τάιζε τόσα χρόνια η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Πόσο αηδία μπορείτε να γίνετε αλήτες, συνεργάτες προδοτών και ψυχασθενών που σκότωσαν και βασάνισαν χιλιάδες;

Πως είναι δυνατόν αυτή η κωλοφυλλάδα να διαφημίζει τη φασιστική της πραμάτεια και να υπάρχουν ζώα που θα την αγοράσουν;

Έχουν μάλιστα το θράσος να το έχουν κάνει μανταλάκια και στο Facebook με παράσιτα να γράφουν από κάτω: «Πραγματικός πατριώτης Έλληνας που πέθανε στη φυλακή!!!»

Βρε άει στο διάολο παράσιτα προδότες, οπαδοί ψυχασθενούς δολοφόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: