Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Πόσα, τι ή σε τι



Ξέρετε πόσοι κόποι χρειάζονται για να φτάσεις την ανεργία στο 30%; Έχετε εξυπνάκηδες μου φανταστεί πόσα ξενύχτια χρειαστήκαν για να περάσει το 80% του Ελληνικού πληθυσμού κάτω από τα όρια της φτώχιας;

Τραγούδι θα το κάνει ο Καρβέλας και θα το τραγουδάει προς τιμή του Αντωνάκη η Βίσση. Προσπάθησε ο Σημίτης, δεν λέω και θα το ήθελε ο Βενιζέλος, αλλά μόνο ο Αντωνάκης κατάφερε τέτοια πράγματα.

Βρε δε πάει στο διάολο το καλαματιανό φρούτο που τόλμησε και έκανε και δηλώσεις πάλι. «Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια.»

«…μια χώρα η οποία πέρα από τα οικονομικά της προβλήματα, έχει τον πολίτη της να ζει με την ανασφάλεια και το φόβο, δεν μπορεί ούτε να προκόψει ούτε να πατήσει γέρα στα πόδια της.» Είπε ο γελοίος που έφτασε το χρέος από 110 δισεκατομμύρια στα 350 για να βολευτούν οι νταβατζήδες ντόπιοι και εισαγόμενοι που τον σπονσάρουν, που έκανε το κράτος τρομοκράτη και έκοψε πόδια και χέρια στο 99% των Ελλήνων που δεν ήταν κολλητοί του.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε πόσα, τι ή σε τι, πήρε ο Αντων-άκης για τις εξυπηρετήσεις που έκανε, γιατί δεν είναι δυνατόν, κάτι θα πήρε μπαξίσι κι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: