Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

#2 - Τι ψηφίζει ο βασιλεύς

Περπατώντας στις skate- λεωφόρους του internet και ελισσόμενος επικινδύνως ανάμεσα σε δήμαρχους και νομάρχες, περνώντας στην τελευταία ευθεία με τις πιο ευαγγελικο- χατζη- κακαου- τριανταφυλλοπουλικές μεθόδους προς τη δημαρχιακή δόξα ανακάλυψα ότι ο βασιλεύς είναι ζωντανός.

Μάλιστα, είναι ζωντανός τον τσιμπάγανε τόσους μήνες τώρα και ρωτάγανε, ζει ο βασιλεύς ή δεν ζει, να πούμε ο βασιλεύς απέθανε ζήτω ο Bajevich και καλό θα ήταν ο βασιλεύς να μην μπερδευτεί με τον πρίγκιπα, οχι τον βατραχογεννημένο αλλά τον Ferrari-θρεμμένο. Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα πράγματα.

Λοιπόν ο βασιλεύς επέζησε τα τόσα τσιμπήματα και μάλιστα επέζησε και με τον αριθμό ρεκόρ 4, δηλαδή 4-0!!! Που τέσσερις να είναι οι μέρες τους που τον κατηγορούσαν, τέσσερα να είναι τα κύπελλα που θα πάρει και τέσσερα blog να γεμίσουν με συγνώμες.

Επανερχόμενοι στις δημοτικές παραφύσην εκλογές η συμβουλή του Φιλανδού μπορεί να είναι μόνο μια, ακολουθείστε το παράδειγμα του βασιλέως του Όθωνα του μεγάλου του κλότσο-σκούφου και κάντε το παραφύση ...κλάστε τους!!!



, ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: