Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015

Ψώνιο, νάρκισσος και ψυχασθενής

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης, είναι ένα ψώνιο. Για ψώνιο πρόκειται. Είναι ψώνιο και νάρκισσος. Μιλάμε για περίπτωση ψυχασθενική».

Αυτα τα είπε το ψώνιο, νάρκισσος και ψυχασθενής Άδωνις Γεωργιάδης!

Πως λέγεται αυτό που ειπε ο γάιδαρος στον κόκκορα;

«Aποκλειστικές» πληροφορίες

Όταν παίρνεις μια «κρίσιμη» πληροφορία, για παράδειγμα από Βρυξέλλες η Βερολίνο και παράλληλα ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι ο μόνος που πήρε αυτή τη πληροφορία, πριν τη δημοσιεύσεις:

1ο αναρωτιέσαι γιατί κάποιος που τα τελευταία χρόνια σου έχει βγει η ψυχή να σου πει δυο λέξεις ξαφνικά είναι αυτός που επικοινωνεί μαζί σου ξεκινώντας με το ότι σε θεωρεί τίμιο και αντικειμενικό δημοσιογράφο κι όλα αυτά για να σου δώσει μια πολύ «σοβαρή» και «κρίσιμη» πληροφορία και μάλιστα για την ίδια πληροφορία ξαφνικά θεωρεί κι άλλους στη πιάτσα τίμιους και αντικειμενικούς δημοσιογράφους.
 

2ο δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να «πληροφορεί» για ότι ...ακούει κι ας μην είναι διασταυρωμένο ή μπορεί και να μυρίζει (βρομοκοπάει) ψέμα, με τη λογική …έλα μωρέ το διαψεύδουμε αν είναι παραμύθι το βάζουμε στα μπλογκ που γράφουμε με άλλο όνομα.
 

3ο η δουλειά του δημοσιογράφου είναι και να κρίνει τι θα δημοσιεύσει αλλιώς γίνεται ζούγκλας εισαγελάτος.
 

4ο το copy-paste δεν είναι δημοσιογραφία, αυτό για τους υπόλοιπους που αναδημοσιεύουν «αποκλειστικές» πληροφορίες.
 

Για όσους έχουν μια μύγα τόοοοοση!!!

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

To ΠΑΣΟΚ ψηφίζει πρόεδρο



Ανδρέας Παπανδρέου, η αρχή ή ο άνθρωπος που κουβάλαγε πάμπερς
Κώστας Σημίτης, ο πιο διεφθαρμένος Έλληνας πρωθυπουργός στην νεότερη Ελληνική ιστορία μαζί με τον Σαμαρά. Ακόμα και τα πάμπερς τον σιχαινόντουσαν.

Γιώργος Παπανδρέου, όταν ο θεός έβρεχε μυαλά κράταγε ομπρέλα ή πιο βλάκας πρωθυπουργός σε όλη την ελληνική ιστορία

Βαγγέλης Βενιζέλος, ο απόπατος των λέξεων ή αγαπημένος του Σημίτη, συνεταιράκι του Σαμαρά στη σπέκουλα και στη δολοφονία των Ελλήνων.

Αντε να δούμε ποιος έπεται για να τελειώσει το …έργο τους!

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Πάση θυσία

Ο λόγος που ψηφίσαμε τον Τσίπρα ήταν γιατί θέλαμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη. Τα υπόλοιπα είναι απλά με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και τώρα που φοβόμαστε ότι χάνουμε και τον σκύλο και την πίττα …γκρινιάζουμε!

H εντολή στον Τσίπρα ήταν πεντακάθαρη, ακόμα κι εγώ την είδα από την Σκανδιναβία. Να τελειώσουμε με τα μνημόνια, να κόψουμε το χρέος τουλάχιστον στο 50% και να μείνουμε στην ευρωζώνη πάση θυσία. Αλλά πόσο μακριά πάει αυτή η πάση θυσία κανένας δεν ήταν ούτε είναι έτοιμος να πει. Πάση θυσία σημαίνει ακόμα κι αν χρειαστεί να σκύψουμε πάλι; Να μπουν νέα μνημόνια; Να γίνει ο Τσίπρας Σαμαράς; 

Τελικά ξέρετε πόσο σχιζοφρενικά ακούγονται όλα αυτά. Ξέρουμε τι ζητάμε από τον Τσίπρα; Και τι είναι τελικά αυτή η πάση θυσία; Mήπως μας αξίζουν αυτοί ακριβώς που μας κυβερνούν; Μήπως εμείς είμαστε που χαράζουμε τη πολιτική και πριν γκρινιάξουμε θα έπρεπε τουλάχιστον μέσα μας να ξεκαθαρίσουμε πια εντολή τους δώσαμε και τι θέλουμε;

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Άλλο ένα θύμα μπάτσου



Αν ήταν την απάνθρωπη δολοφονία ενός 7χρονου να την είχε κάνει όποιος άλλος εκτός από μπάτσο (μπάτσος γιατί στην Ελλάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μπάτσοι είναι όλοι τους), θα είχε γίνει το θέμα συζήτησης σε εφημερίδες, διαδίκτυο και δελτία ειδήσεων. Μέχρι ο Πρετεντέρης θα έκανε αφιέρωμα και ο Εισαγγελάτος θα έβγαζε καταδίκες και θα εκτελούσε με μπαζούκας. Τώρα;
Αλλά μην ξεχνάμε ότι για να γίνεις μπάτσος στην Ελλάδα από ιδρύσεως, πρέπει να έχεις τα παρακάτω προσόντα (βάλτε εσείς τη σειρά): 

- τεμπέλης για να σπουδάσεις, να δουλέψεις, να ιδρώσεις
- τουλάχιστον Χρυσαυγήτης
- μέσο (αφού ανίκανος για να τον βάλλει το μέσο του όπου αλλού στο δημόσιο)

Προσόντα όπως σαδιστής, βασανιστής κλπ. εκτιμιούνται και προσόντα όπως αλκοολικός, διεφθαρμένος, νταβατζής αποκτούνται στη πορεία.
Κατά τα άλλα μιλάμε για το τέλος της μεταπολίτευσης. Μωρέ δεν ξεκίνησε ποτέ η μεταπολίτευση γιατί ΠΟΤΕ δεν έγινε η κάθαρση.

Κρίμα στο μωράκι. Άλλο ένα θύμα μπάτσου.

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Να κατουράνε στο κράνος τους



Δεν κατάλαβα, τι το έχουν το κράνος; Για να προφυλάσσει το ανύπαρκτο μυαλό τους; Μωρέ στο κράνος να κατουράνε τα ΜΑΤ που θέλουν και τις τουαλέτες της Βουλής.